Fallout: New Vegas Yapımcısı Yeni Fallout Yapmak İstiyor

22.01.2016 14:59 Gökhan Yılmaz

  
    Hatırlarsanız Fallout 3'ün çıkışından sonra Obsidian Entertainment, bir ara oyun ile karşımıza çıkmıştı ve bizleri New Vegas'a götürmüştü. Tamam Bethesda oldukça başarılı RPG oyunları yapıyor fakat Obsidian'ın yapmış olduğu Fallout pek çok açıdan daha iyiydi. Hem daha ayrıntılı bir oyundu, hem de yapımcıları Fallout evrenini daha iyi tanıyorlardı ve daha iyi yansıtmışlardı. 
 
     Kısa bir süre önce Obsidian'daki yapımcılardan biri yeni oyun hakkındaki görüşlerini paylaştı ve Fallout 4'ten sonra yeni bir Fallout oyunu yapmak isteyeceklerini söyledi. Oyunun geçtiği yer New Orleans olsa ve bunun üzerine bir Fallout geliştirseler, tüm ekibin bundan keyif alacağını belirtti.
 
     Siz ne dersiniz? Kickstarter ile milyonlar toplayan Pillars of Eternity ve yine yüksek  puanlar ile göz dolduran South Park The Stick of Truth gibi RPG oyunlarından sonra Fallout 4 mekanikleriyle derinlemesine bir Fallout macerası sunsalar fena olmaz mıydı? Kısa bir karşılaştırma yapabilmeniz açısından Fallout 3 ve New Vegas arasındaki farkları gösteren ufak bir görsel sunayım siz karar verin.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 3 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 4 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler