Fallout Shelter Elde Ettiği Gelirler Sıralamasında Candy Crush'ı Geçti

18.06.2015 16:29 Samet Konuksal


    Bethesda'nın iOS için E3 konferansıyla beraber sunduğu mobil oyunu Fallout Shelter, ücretsiz bir oyun olmasının yanında Pay to Win özelliği taşımamasıyla dikkatleri çekti. Buna rağmen oyun, elde ettiği gelirle beraber iOS'un en çok gelir elde eden oyunlarından birçoğunu geride bıraktı.
 
    Gelen haberlere göre Fallout Shelter, çıkışından sadece birkaç gün sonra iOS'un ABD ve İngiltere mağazalarında en çok gelir elde eden oyunların arasında ilk 3'e yerleşti. Oyun bu noktada kazandığı gelirlerle bilinen Candy Crush Saga'yı da geride bıraktı.
 
    Ücretsiz olmasına rağmen Pay to Win dediğimiz sistemi işleyen Candy Crush Saga'nın günde 2 milyon dolarlık gelir elde ettiği bu senenin başında resmi ağızlardan açıklanmıştı. Tabi ki bu durum oyunun hem iOS hem de Android sürümü için geçerli.
 
    Fallout Shelter her ne kadar bir yönetim oyunu olsa da, oyunda bir özelliği kazanırken beklemenize, beklerken de ücret ödemenize gerek duyulmuyor. Ya da daha hızlı kaynak elde etmek için bir şeyler satın almanız gerekmiyor. Oyunda sadece 99 cent'ten lunchboxlar satılıyor. Bunların içerisinden ise oyun içinde kullanabileceğiniz rastgele item ya da statlar elde ediyorsunuz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout Shelter Platformlar: Mobil Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 15 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler