Family Guy Online, Açık Beta Sürecinde

19.04.2012 10:38 Talha Aynacı

 
   The Simpsons ve South Park gibi popüler animasyonların oyun uyarlaması haberlerine bir yenisi daha eklendi. 1998 yılından bu yana ekranların vazgeçilmez bir klasiği olan çizgi dizi Family Guy, MMORPG türünde kontrollerimize konuk olmaya hazırlanıyor. Yapımcılık deneyiminde kısa bir geçmişe sahip olan ve daha önce Mechwarrior Tactics isimli oyunuyla karşımıza çıkan Roadhouse Interactive'in Family Guy MMO'su şu an için açık betada.
 
   Yapımcı firma yaptığı açıklamada, oyunun yapımı esnasında dizinin yazarlarından büyük yardım aldıklarını ve oyunda yer alan karakterlerin tv dizisini seslendiren aynı sanatçılar tarafından seslendirildiğini belirtti. MMO elementlerinin en iyi yönlerini alarak bunu Family Guy'ın mizah anlayışıyla harmanladıklarını ve kapalı beta sürecinde oyunculardan gelen geri dönüşlerin muhteşem olduğunu açıklayan yapımcı ekipten Ian Verchere, Famil Guy Online'ın kapılarını herkese açmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.
 
   Eğer siz de açık beta sürecine dahil olmak istiyorsanız buradan oyunun resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 1 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 2 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler