Fan Yapımı Deus Ex Remaster'dan Yeni Oynanış Videosu

07.01.2024 17:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Birçok fan yapımı projede olduğu gibi nostalji severlere hitap edecek olan Deus Ex Remaster oyunu şu anda geliştirilme aşamasında bulunuyor. Fan yapımı olarak geliştirilen bu proje için yeni oynanış videosu yayınlanmış durumda.
 
Fan yapımı proje dikkat çekiyor 
 
 
 
Unreal Engine 5 oyun motoru ile beraber geliştirilen bu yapım, elbette nostalji severlere hitap ediyor. Eski tarz bir oyun olarak karşımıza çıkan bu yapım, şu anda yeniden düzenlenen bir içeriği bünyesinde barındırıyor. UE5 ile beraber bazı yeni grafiksel ve teknolojik iyileştirmelerin oyuna dahil edileceğini aktarabiliyoruz.
 
Yeni fan yapımı projenin ne zaman çıkış yapacağı şu an için belli değil. Ancak bu projenin ücretsiz olmayacağını şu anda aktarabiliyoruz. Bunun dışında proje dahilinde çok sayıda aydınlatma ve grafik iyileştirmesinin bulunacağına da doğrulayabiliyoruz. Oynanış videosunu göz atmak için aşağıdaki videoyu oynatabilirsiniz.
 
Yeni oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler