Fan yapımı Half-Life 2 Remastered modundan yeni ekran görüntüleri yayınlandı

17.05.2023 13:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'GameROOSH' şu anda Half-Life 2 için bir remaster modu üzerinde çalışıyor. Bu süreçte geliştirici çeşitli bilgilendirmeler yapıyor ve geçtiğimiz günlerde mod için bazı ekran görüntüleri ve bir karşılaştırma videosu yayınladı. Bu karşılaştırma videosu remaster modunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu ve erken geliştirme aşamasındaki grafik iyileştirmelerinden bazılarını bizlere aktarıyor.
 
Görüntüler erken sürümden
 
 
 
Fan yapımı bir mod olarak karşımıza çıkacak olan Half-Life 2 Remastered modu için yayınlanan ekran görüntüleri erken geliştirme aşamasından alıntı. Dolayısıyla buradaki görüntüler final sürümde görebilecekleriniz ile farklılık gösterebilir. Mod geliştiricisi bu sürümle beraber oyunun dokularının çoğunu yeni dokularla değiştirmeyi hedefliyor. Böylece daha iyi bir grafik kalitesini bizlere aktarmayı istiyor.
 
Mod geliştiricisinin belirttiğine göre remaster sürümü içerisinde 8000×8000 resimler yer alıyor. Bunun yanı sıra Source Engine destekli oyunlardan bazı modellemeleri ve dokuları da oyuna dahil ediyor. Ayrıca hareketli gökyüzünün gerçekçi bir yansıması da bu sürüm içerisinde yer alması bekleniyor.
 
Şu anda bu modun ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir tarih yer almıyor. Ekran görüntülerini ve karşılaştırma videosunu aşağıdan görebilirsiniz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Karşılaştırma videoları 
 

HL2 Remastered - Mod DB 
 

Half Life 2 Remastered (???????????? ????????? / D - Mod DB 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half-Life 2 Remastered Collection Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Mod Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MultiVersus Evrenine Jason Voorhees ve Agent Smith Katılıyor 10 Dk önce Baldur’s Gate 3 Geliştiricisi Larian Studios Yeni Stüdyo Kurdu 49 Dk önce Kingdom Hearts Serisi Steam'e Geliyor 1 Saat önce The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler