Fantasy Life 3DS İçin Duyuruldu

19.10.2010 18:59 Alkan Adakaner


 
     Konami, Capcom, Hudson gibi Japon devleri Nintendo 3DS'e büyük destek veriyorlar. Bu firmaların oyunları grçekten etkileyici. Şimdi Level-5 de önemli oyunları ile 3DS'e ne kadar güçlü destek vereceğini gösteriyor.
 
     Bugünkü Level-5 Vision 2010 konferansında Professor Layton vs. Ace Attorney ve Time Travelers gibi oyunları duyuran firma, daha önce DS için geliştirdiğini açıkladığı Fantasy Life adlı oyununu 3DS'e kaydırdı.

      Müziklerini Final Fantasy'nin bestecisi Nobuo Uematsu'nun yaptığı oyunun çizimlerini de yine Final Fantasy serisinde çalışan Yoshitaka Amano yapacak. Level-5 oyunu Mother 3, Sword of Mana, Heroes of Mana, Blue Dragon Plus gibi oyunlardan tanıdığımız Brownie Brown ile ortak olarak geliştiriyor.
 
      2011 yılında piyasaya sürülmesi amaçlanan oyunun ilk ekran görüntülerini aşağıda görebilirsiniz. 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fantasy Life Platformlar: 3DS Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 2 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 3 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 4 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 5 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler