Fantasy Life, Online Oluyor

Fantasy Life büyük ihtimalle Batı'ya da gelecektir
02.02.2013 23:49 Alkan Adakaner


     Level-5 ve Brownie Brown (yeni adıyla 1-UP Studios) tarafından Nintendo 3DS'e özel olarak geliştirilen Fantasy Life adlı sim oyunu için yepyeni özellikler ve içerikler duyuruldu. Bu içerikler oyuncular bir hayli memnun edecek.
 
     Öncelikle 2013 yılında Fantasy Life online olarak da oynanabilecek. Ayrıca level seviyesi de yükseltilecek. Bunun yanı sıra oyunun dünyasında değişiklikler yapılacak ve yepyeni görevlerle karşılaşacağız.  Şu an için DLC'lerin fiyatlandırma ve çıkış tarihleri hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı.
 
     Oyunun Avrupa ve Kuzey Amerika çıkışı ile ilgili bir açıklama yapılmadığını da belirtelim. Buna rağmen Nintendo Japon firmalar tarafından geliştirilen yaklaşık 10 oyunu Batı'da yayınlayacağını açıklamıştı, Fantasy Life da bu oyunlardan biri olabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fantasy Life Platformlar: 3DS Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler