Fantezi RPG Oyun "The Dark Eye: Book of Heroes" Bu Yaz Yayınlanacak

10.03.2020 01:41 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Wild River Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Random Potion Oy'un yaptığı fantezi RPG oyunu The Dark Eye: Book of Heroes, 2020'nin yaz aylarında PC için Steam üzerinden yayınlanacak.
 
Oyunun tanıtım yazısını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:  
 
The Dark Eye isimli rol yapma oyununu temel alan bu oyun, sizleri Aventuria'nın fantastik dünyasına sokuyor. Bu macerada ister arkadaşlarınızla, ister tek başınıza olabilirsiniz. 
 
 - Çeşitli bulmacaları, düşmanları ve zorlukları; farklı sınıflardan oluşan 4 kişilik ekibinizle aşmaya çalışın.  
- Assassin, Mercenary, Blessed one of Rondra, Knight ve Black Magician gibi sınıflardan oluşan 12 farklı sınıf ve elf, yarı elf, cüce ve insan gibi türler arasında seçimler yaparak karakterinizi kişiselleştirin. 
- 8 farklı hikayede ister arkadaşlarınızla, ister tek başınıza maceraya çıkın. Inn of the Black Boar'da maceranız için birkaç yardımcı kiralayın.
- The Dark Eye ve DnD 5 kurallarına göre, temel oyunun yayıncısı Ulisses Spiele ile yakın iş birliği içerisinde yaratıldı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Dark Eye: Book of Heroes Platformlar: PC Geliştirici: Random Potion Oy Dağıtıcısı: Wild River Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 15 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler