Fantezi Şehir Kurma Oyunu Distant Kingdoms PC için Duyuruldu

10.07.2019 23:04 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Kasedo Games ve geliştirici Orthrus Studios, yeni fantezi şehir kurma oyunu Distant Kingdoms'ı PC için duyurdu. 2020'de çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Şehir kurma, sosyal yönetim, keşif ve macera oynanışının eşsiz bir birleşimi olan Distant Kingdoms zengin fantezi dünyasını gerçek hayata taşıyor.
 
İnsanlara, cücelere, elflere ve orklara Ineron'un efsanevi diyarında yeni bir hayata başlamalarına yardımcı olun.
 
- Medeniyet kurarken geniş bir kasaba ve köy ağı oluşturun.
- Derin üretim hatları ağı sayesinde halkınızın ihtiyaçlarını karşılayın. Köylülerden soylulara kadar her bir sosyal tabakanın ve her bir ırkın kendine özgü arzuları vardır.
- Sırlar, görevler ve sihirlerle dolu yeni bir dünyayı keşfedin. Masaüstü  RPG benzeri macera partileri oluşturun ve keşfedilmemiş yerlere girmelerini sağlayın. Kendi maceranı seç tarzı görev ve etkinlik sistemi ile halkın kendi kaderlerine karar vermelerine yardımcı olun.
- Ejderhalardan Imp'lere, Wraith'lerden Trollere kadar zahmetli yaratıklarla uğraşın.
- Medeniyetlerini yıkılmaktan kurtarmak için birden fazla harita ve senaryoda farklı ırkların bir araya gelmesine yardım edin.
- Her bir bölgenin demografisine bağlı olarak yerleşim yerinizin değişimini izleyin.
- Yeni başlayanlar için erişilebilir bir oynanış, deneyimli oyuncular için daha karmaşık bir oynanış.
- Her şey modlanabilir: Irkları değiştirin, kendinizinkini ekleyin, etkinlikler ve görevler oluşturun ve daha fazlasını yapın. 

 
Ekran görüntülerine Steam sayfası üzerinden göz atabilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler