Far Cry 1 için Fan Yapımı VR Modu Yayınlandı: Tam Destek

25.09.2023 16:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Far Cry hayranlarına hitap edecek yeni bir mod yayınlandı. Mod geliştiricisi Holger “cabalistic” Frydrych, ilk Far Cry oyununun VR dünyasına uyarladı ve artık bu oyunu tamamıyla sanal gerçeklik deneyimiyle oynayabilirsiniz.
 
VR modu için tam destek sunuluyor
 
 
 
Far Cry VR modu tam hareket cihaz desteğine sahip olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular artık elleriyle silahları doğrultabiliyor, doğal bir şekilde nişan alabiliyor ve silahları stabil bir şekilde tutmak için iki elini kullanabiliyor. 
 
Mod içerisinde sadece bu yenilikler yer almıyor aynı zamanda artık elinizdeki bıçağı / palayı fiziksel olarak sallayabiliyor ve merdivenleri manuel olarak tırmanabiliyorsunuz. Ek olarak ana kontrolcüyle beraber işaret ederek bazı noktaları da hedefleyebiliyorsunuz. 
 
Mod ilginizi çektiyse aşağıdan indirebilirsiniz.
 
Far Cry VR
 
Mod tanıtım fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 35 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 56 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler