Far Cry 2'nin Tasarımcısı Ubisoft'tan Ayrılıyor

04.05.2010 09:18 Alkan Adakaner


 
     Splinter Cell'in tasarlayarak oyun dünyasına büyük bir adım atan Clint Hocking, endüstri devlerinden Ubisoft'tan ayrılmaya karar verdi. Aynı zamanda Far Cry 2'nin karanlık ormanlardan dev Afrika coğrafyasına taşınmasında da büyük rol alan Hocking'in ayrılık sebebi ise net değil.

     Açıklamasında "Ben çok rahatım. Çok memnunum. Nereye gidebileceğimi biliyorum." sözlerine yer veren Hocking yaşam öyküsünü de ayrıntılarıyla anlattı.

      Clint Hocking'in ayrılığı Ubisoft ile anlaşamamaktan dolayı değil, kendine yeni bir yol açma isteği ile gerçekleşmiş gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde onu Ubisoft'un dev rakiplerinden birisinde görürsek şaşırmayacağız.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler