Far Cry 3: Blood Dragon Bağımsız Bir Oyun Olacak

VHS, yani bir dönemin medya oynatıcısı kasetler.
08.04.2013 08:37 Talha Aynacı

 
   Xbox Live Marketplace tarafından listelenen Far Cry 3: Blood Dragon hakkında nihayet net bilgiler geldi. Dijital market tarafından "standalone expension" - bağımsız genişleme paketi olarak adlandırılan yapımı oynamak için orjinal Far Cry 3'e sahip olmanız gerekmeyecek.
 
   Çıkış tarihi olarak 1 Mayıs'ı işaret eden listeye göre yapımın multiplayer modları yok; hikaye ve görev odaklı modlara sahip. İşte resmi açıklama:
 
"Far Cry 3 Blood Dragon, kötülüğün kol gezdiği tuhaf bir açık dünya oynanışına sahip adada geçen çılgın bir shooter. 80'lerin VHS bakış açısıya oluşmuş geleceğe hoş geldiniz. Yıl 2007 ve sen Çavul Rex Colt, bir Mark IV Cyber Komandosu, yoldan çıkmış bir cyborg ordusuna karşı savaşıyorsun. Görevin: kızı getir,  kötüleri öldür ve dünyayı kurtar. VHS dönemindeki her bir klişeyi bu oyunda deneyim et; nükleer gelecek, cyborg, kan ejderleri, mutantlar ve Michael Biehn (Terminatör, Aliens, Navy Seals'dan tanıdığımız aktör ve yönetmen) bir arada."
 
Ubisoft, diğer platformlar hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3: Blood Dragon Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 1 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 3 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 4 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler