Far Cry 3: Blood Dragon Tanıtım Videosu Yayınlandı

11.04.2013 11:40 Talha Aynacı

 
   Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve 80'ler dönemi bilimkurgu filmlerinden esinlenen teması yanı sıra VHS dönemi görsel betimlemeleriyle öne çıkan bağımsız - standalone ek paket Far Cry 3: Blood Dragon için resmi bir tanıtım videosu yanı sıra çıkış tarihi ve platformları gibi bilgiler de resmen ortaya çıkmış oldu. Yapım 1 Mayıs tarihinde PC, PS3 ve Xbox 360 platformlarına çıkışını gerçekleştirecek.
 
   Daha önce sızan bilgilerden sizlere aktardığımız haberler dışında Blood Dragon'un 8 saatlik bir oynanış süresi içerdiği açıklandı. Görevimiz Çavuş Rex Colt olarak koca bir cyborg ordusunu  dize getirip esir düşen bir kızı kurtarmak.
 
   Hollywood'un ikon aksiyon aktörü ve ayrıca yönetmen kimliğiyle tanınan Michael Biehn (The Terminator, Aliens ve The Abyss) sesiyle ana karakterimize ruh katacak. Oyunu PC'de ön sipariş edenlerin Blood Dragon'un ücresiz müzik albümüne kavuşacağını ve bu macerayı oynamanız için Far Cry 3'e ihtiyaç duymadığını hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3: Blood Dragon Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler