"Far Cry 3 Tek Bir Hikayeye Yoğunlaşacak"

22.02.2012 17:39 Samet Konuksal


     Far Cry 2 ile birlikte seride kötü işler yaşayan Ubisoft, üçüncü oyunda yeniden yükselişe geçmek istiyor. Bu yolda hatalarını gözden geçiren Ubisoft'un değindiği bir konu da hikaye.
 
     Oyunun tasarım yönetmeni Mark Thompson'un OXM'e verdiği demeçte bu konudan söz edildi. "Far Cry 2'deki hikaye garipti" diyen Thompson, oyunda anlatılanların farklı, yapılanların farklı olduğunu dile getirdi.
 
     Röportajın devamında Thompson, "Far Cry 2'de 50 tane hikaye bir aradaydı. Fakat şimdi sadece bir tane olacak onu da en iyi şekilde anlatacağız." açıklamasında bulunurken, oyundaki görevlerin de tek düze olmayacağının sözünü verdi.
 
     Oynanış ile ilgili olarak Thompson, "Far Cry 3'te oyuncuların herşeyi denemesine izin vereceğiz. Biz oyunculara yapacakları şeyler için alan oluşturacağız, onlar da limitleri zorlayacaklar. Eğlenceyi oluşturan şey de bu olacak." diyerek bekleyenleri daha da heyecanlandıracak sözler söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler