Far Cry 6 PS Store'da Listelendi

10.07.2020 14:09 Gazali Çetinkaya

Far Cry 6 Hong Kong PlayStation Store üzerinde listelendi
 
Çıkış tarihi 18 Şubat 2021 ve oyun Yara adında tropikal bir cennette geçecek. Acımasız diktatör Anton Castillo'nun Yara'yı eski ihtişamına kavuşturmak için baskıları büyük bir devrim ateşini başlatacak.
 
Breaking Bad dizisinde Gustavo Fring karakterini canlandıran Giancarlo Esposito oyunda yer alacak ve ünlü aktörü baş kötü adam Anton Castillo rolünde göreceğiz gibi duruyor.
 
PlayStation 4 versiyonunu satın alan kullanıcılar PlayStation 5 versiyonu için ek ücret ödemeyecek. Xbox One ve Xbox Series X'te de muhtemelen aynısı olacaktır. 
 
Resmi duyuru 12 Temmuz Pazar Türkiye saati ile 22:00'da düzenlenecek Ubisoft Forward sunumunda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler