Far Cry 6'da Eski Kübalı Gerillalardan Esinlenilmiş

14.07.2020 11:33 Gazali Çetinkaya

 
Far Cry 6 resmi duyurusundan sonra oyunun hikaye anlatımından sorumlu yönetmen Navid Khavari oyunla ilgili birkaç soruyu yanıtladı.
 
Belirtilene göre Far Cry 6 devrim hakkında bir hikaye anlatacak ve oyunda Kübalı gerillalardan esinlenilmiş.
 
"Devrim hakkında bir hikaye anlatmak istedik. Devrim hakkında bir hikaye anlatmak istediğinizde gerilla savaşı hakkında konuşmanız gerekir. Gerilla savaşı hakkında konuşmak istediğinizde de Küba'ya gitmeniz gerekir. Küba'ya gittik ve ekiple oradaki adada yaklaşık bir ay geçirdik. Harika insanlarla tanıştık, oranın müziğini ve kültürünü tecrübe ettik ve gerçek eski gerillalarla da tanışma fırsatımız oldu."
 
Navid Khavari modern gerilla devrimi ile birlikte ayrıca oyunun geçeceği ada Yara'nın hikayeni de anlatmak istediklerini belirtti. Zamanın neredeyse donduğu tropikal ada Yara, oyuncuların 60'lardan bir kartpostalın içine girmelerini sağlayacak. 
 
Far Cry 6 PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay, ve Stadia için 18 Şubat 2021'de çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 6 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler