Far Cry 6'da Oyuncular Ana Karaktere Daha Fazla Bağlanacak

03.06.2021 15:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Far Cry 6'nın oynanış fragmanında da görüldüğü gibi, yakında çıkacak olan nişancı oyunu birinci şahısın yanında üçüncü şahıs kamera açısını da destekleyecek. Üçüncü şahıs anları sadece ara sahnelerle sınırlı kalmayacak. Savaşın belirli bölümlerinde ve Dani gerilla kamplarına girdiğinde bu bakış açısının değişeceği belirtiliyor.
 
GameSpot'a e-postayla gönderilen bir yanıtta, anlatı yönetmeni Navid Khavari, Far Cry 6'nın bakış açılarını değiştirmesinin "birkaç nedeni" olduğunu yazdı. Değişikliğin esas olarak ana karakter Dani Royas'ı daha iyi vurgulamak olduğu belirtildi. 
 
Khavari ayrıca: "Sinematikte gösterilen üçüncü şahıs kamera açısı, ekibin erkenden denediği bir şeydi ve şaşırtıcı bir şekilde kusursuz hissettirdi. Oyuncular karakter özelleştirmelerini de görebilecekler. Bu özellik aynı zamanda oyuncular için sırt çantalarından kıyafetlerine kadar her şeyi özelleştirilmiş karakterlerini görebilmeleri adına bir fırsattır'' dedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 6 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 7 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Saat önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler