Far Cry Primal'ın Haritasının Temeli Far Cry 4'ten Kopyalanmış

03.03.2016 07:16 Alkan Adakaner

 
   Far Cry Primal'ın bir ek paketten farkının olmadığını düşünen, o nedenle bu oyunun tam fiyattan değil de daha düşük fiyatla çıkması gerektiğini söyleyen oyuncuların bu iddiasını güçlendirecek yeni bir bilgi ortaya çıktı.
 
   Far Cry Primal'ın haritasının temeli Far Cry 4'e dayanıyor. Geliştiriciler aynı haritayı temel alıp bazı değişiklikler yapmakla yetinmişler. Aşağıda görebileceğiniz gibi aslında göller ve nehirler aynı noktalarda yer alıyor. 
 
    Tabi Ubisoft iki oyun da aynı bölgede, ama farklı zaman dilimlerinde geçiyor gibi bir açıklama da yapabilir. Yine de çoğu oyuncu Ubisoft'un açık açık yalan söylediğini de düşünecektir.
Far Cry Primal
 
Far Cry 4
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry Primal Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler