Far Cry Primal'ın İlk Videosu Yayınlandı!

06.10.2015 19:12 Samet Konuksal


    Ubisoft'un dün başlattığı canlı yayından saatler içerisinde cevap alınamayınca bazı siteler Far Cry Primal'ı sızdırmıştı. Ubisoft, yeni Far Cry oyununu bugün itibariyle resmileştirdi.
 
    PC, PS4 ve Xbox One için hazırlanan Far Cry Primal, PS4 ile Xbox One'a 23 Şubat'ta çıkışını yapacak. Oyunun PC sürümünün çıkışı Mart ayında gerçekleştirilecek. Oyunun ilk videosundan da gördüğümüz üzere geçtiğimiz gün ortaya çıkan söylentiler doğruymuş. Zira Far Cry Primal oyuncuları, eski çağ hayvan türlerine karşı mızraklarla ve yaylarla hayatta kalmaya çalışacakları dönemlere götürüyor.
 
    Ubisoft tarafından paylaşılan bilgilere göre Far Cry Primal, milattan önce 10.000'li yıllarda geçecek. Taş devri dönemini oyunculara yaşattıracak olan yapımda detaylı bir craft sistemi bulunacak. Ayrıca oyunda Far Cry serisinin diğer oyunlarında da gördüğümüz detaylı karakter yapılanma sistemi de bulunacak. 
 
    Bu arada dün yayınlanan söylenti bilgilerinin aksine Far Cry Primal'ın 60 dolarlık tam oyun fiyatına satıldığını görüyoruz. Yani Far Cry Primal her ne kadar tema olarak ara oyun gibi görünse de, içerik olarak tam bir oyun olarak çıkacak. Yayınlanan ilk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry Primal Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler