Farming Simulator 15 için Yeni Bir Video Yayınlandı

15.06.2014 00:54 Ömür Gencer


     Ekinlerinizle size huzur dolu bir oynanış sunan Farming Simulator serisinin yeni oyunu Farming Simulator 15 için yeni bir E3 videosu yayınlandı. Yayınlanan videodan da görebileceğiniz üzere oyuna yeni eklenen özelliklerinden ağaç kesme dikkat çekiyor.
 
     15 kişiye kadar online destek sağlayacak oyunda arkadaşlarınızla modlarınızı, taşıtlarınızı ve  araçlarınızı paylaşabileceksiniz. Modlamaya dikkat çeken Farming Simulator 15'in koleksiyoncu paketinde modlamayı öğreten kitap ve video dersler bulunuyor.
 
     PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 ve PC için 30 Ekim'de çıkışını yapacak Farming Simulator 15 için yayınlanan E3 videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Farming Simulator 15 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Giants Software Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler