Fast & Furious Crossroads Çıkış Tarihi Belirsiz

23.03.2020 09:06 Gazali Çetinkaya

 
Hızlı ve Öfkeli 9 filminin corona virüsü sebebiyle 22 Mayıs 2020'den Nisan 2021'e ertelenmesinden sonra Fast & Furious Crossroads video oyunu da ertelenecek gibi duruyor.

Codemasters, Mayıs 2020'de çıkması planlanan oyunun çıkış tarihinin şu anda "belirsiz" olduğunu belirtti.
 
"Bandai Namco Entertainment Avrupa, Hızlı ve Öfkeli 9 filminin yeni tarihinin Nisan 2021 olarak duyurulmasından sonra Universal Games ve Digital Platforms ile birlikte yakından çalışıyor. Direkt olarak film ile bağlantılı olmasa da Fast & Furious Crossroads oyunu ile ilgili yeni bilgiler mevcut olduğunda paylaşılacak."
 
"Yapımcı ekip, oyunun geliştirme sürecini planlandığı gibi tamamlamaya devam edecek."
 
Fast & Furious Crossroads, Project CARS serisinin yapımcısı Slightly Mad Studios tarafından PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fast & Furious Crossroads Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler