Fatal Frame 2 Wii Edition Avrupa Yolunda

Fatal Frame 2 oldukça başarılı bir oyundu
22.02.2012 20:42 Alkan Adakaner


     Nintendo harika yenilikleri ve bazen oldukça ilginç oyunları ile sevgimizi kazanmış bir firmadır, ama bazen de sinir edici kararlar alarak en büyük hayranlarını bile hayal kırıklığına uğratabiliyor. Firmanın Fatal Frame oyunları konusundaki kararları buna örnek olarak gösterilebilir.
 
     Wii için özel olarak hazırlanan Fatal Frame 4'ü sadece Japonyada piyasaya çıkaran Nintendo, şimdi daha önce Xbox ve PS2 için çıkan Fatal Frame II: Crimson Butterfly'ın Wii'ye uyarlanmış sürümünü Avrupa'da yayınlayacağını açıkladı.

      Yepyeni bir oyun olan Fatal Frame 4 yerine Fatal Frame 2'yi Avrupa'da piyasaya çıkarma kararı alan Nintendo'ya bu kararı nedeniyle ne desek bilemiyoruz. Sanırım en azından Fatal Frame 2'yi buralara getirdikleri için şanslıyız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Zero 2: Wii Edition Platformlar: Wii Geliştirici: Tecmo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 5 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 6 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler