Fatal Frame 2 Wii ve Spirit Camera Çıkış Tarihleri

Fatal Frame serisi tüm zamanların en başarılı korku oyunlarından biridir
14.04.2012 10:12 Alkan Adakaner


     Nintendo 3DS ve Wii sahipleri bu yaz korkuya doyacak gibi görünüyor. Fatal Frame II: Wii Edition ve Spirit Camera: The Cursed Memoir'in çıkış tarihleri açıklandı. İki oyun Avrupa'da aynı gün piyasaya çıkacak. 29 Haziran'da her iki oyunu da oynamaya başlayabilirsiniz.
 
     3DS için Spirit Camera'nın Fatal Frame serisinin bir yan oyunu olduğunu belirtelim. Fatal Frame 2: Wii Edition ise önceki sürümlere ek olarak daha gelişmiş grafikler, yeni oyun sonları, 3. kişi kamera açısı ve Haunted House adlı yeni oyun moduyla dikkat çekiyor.
 
     Tecmo Koei tarafından hazırlanan her iki oyunun da Avrupa'da piyasaya çıkması sevindirici. Fatal Frame serisi bundan böyle Nintendo konsollarına özel olarak kalacak gibi görünüyor. Wii U ve tablet kontrolcüsünün bu seriye çok uygun olması ise iştahımızı kabartıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Zero 2: Wii Edition Platformlar: Wii Geliştirici: Tecmo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 4 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler