Fatal Frame 2 Wii'den Yeni Ayrıntılar

Fatal Frame 2 oldukça başarılı bir oyundu
06.04.2012 07:52 Alkan Adakaner


     Avrupa'da da piyasaya çıkacağı açıklanan Fatal Frame 2: Wii Edition'a ait yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Anlaşılan serinin hayranları bu oyunu tekrar oynamak isteyebilir. Geliştiricilerin açıklamasına göre oyunla ilgili bazı açıklama ve detaylar şu şekilde:
 
* Fatal Frame 2'nin Wii'ye getirilmesinin nedeni oyun sonunun akılda kalıcı olmasıydı
* Oyunun Wii sürümüne yeni oyun sonları eklendi ve artık daha fazla mutlu son var
* Mio ve Mayu'nun kostümlerine ayrıntılar eklendi, mesela karakterlerin omuzlarındaki eşyalar koştuğumuzda hareket edecek.
* Arkadaşınız oyun oynarken 2. Wii-mote'u alıp hayalet çıkarabilir ve onu korkutabilirsiniz
 
     Bildiğiniz gibi daha önceki açıklamalarda oyuna "Haunted House" adlı bir modun ekleneceği belirtilmişti. Bu modda karşımıza çıkacak hayaletlerin rastgele karşılaşacağız söyleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Zero 2: Wii Edition Platformlar: Wii Geliştirici: Tecmo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 1 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler