Fatal Frame Bugün PSN'e Geliyor

Düşmanlarınız hayaletler ve tek silahınız bir fotoğraf makinesi
08.04.2013 10:13 Alkan Adakaner


     Korku oyunları denince ilk akla gelen yapımlardan biri olan Fatal Frame'in Playstation 2 için çıkan ilk oyunu bugün Amerika PSN'de yayınlanacak. Şu an için oyunun ne kadardan satılacağı konusunda herhangi bir açıklama yok.
 
    Fatal Frame'in hikayesi ise ana karakterimiz Miku Hinasaki'nin kardeşi Mafuyu'nun kaybolmasının 1 hafta sonrasında başlıyor. Miku onu aramak için Himuro konağına gider ve orada annesinden kalan Camera Obscura dışında hiç bir şey bulamaz. Bu fotoğraf makinesini bulduktan sonra ise birden dünyanın gerçek yüzünü görmeye başlar.
 
Not: Oyunun şu an için US PSN için çıkacağı duyuruldu. Resmi PS Blog sayfasında Avrupa bölgesi için bir duyuru yok, ama kim bilir Avrupalı oyuncular da bugün Fatal Frame'e kavuşabilir. Haber güncellenecektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fatal Frame Platformlar: PS3 Geliştirici: Tecmo Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler