Fatal Frame II Wii'den Yeni Bilgiler

PS2 ve Xbox sürümünden çok daha üstün görseller beklemeyin
04.04.2012 09:06 Alkan Adakaner


      Uzun süredir haber alamadığımız Fatal Frame II: Wii Edition ile ilgili yeni bilgiler nihayet geldi. Famitsu dergisinde yer alan bilgilere göre oyunda yeni bir mod olacak, bunun yanı sıra Wii sürümü daha gelişmiş grafiklere sahip olacak.
 
    Oyundaki yeni modun adı "Haunted House" olacakmış. Bu modda hayaletlerle dolu mekanlarda gezerken ne kadar korktuğunuz oyunun sonunda bir derecelendirme sistemiyle hesaplanacak. Yeni kontrol yapısına (Wii'ye çıktığı için doğal olarak öyle olmalı) ve gelişmiş grafiklere sahip olacağı söylenen bu sürümün görsellerinin ne kadar değiştirileceği hakkında ise malesef şu an için bir bilgi yok.
 
     Fatal Frame II'yi Avrupa'da bu yıl piyasaya çıkaracak olan Nintendo umarız Fatal Frame 4 gibi yepyeni bir oyunu da bu tarafa getirmeyi unutmaz. Yine de bizim hiç ümidimizin kalmadığını da belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Zero 2: Wii Edition Platformlar: Wii Geliştirici: Tecmo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 45 Dk önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 3 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler