Fatal Frame Maiden of the Black Water Yönetmeni: Remaster Beklentileri Aştı

25.10.2021 12:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Fatal Frame yönetmeni Makoto Shibata, Wii U'ya özel Fatal Frame: Maiden of the Black Water'ın yeniden düzenlenen sürümüne verilen olumlu tepkinin, beklentilerini aştığını söyledi ve hayranların en sevdiği korku serisinin diğer bölümlerini de yeniden düzenlemeyi düşündüğünü ima etti.
 
JP Games ile yapılan bir röportajda, Shibata'ya diğer Fatal Frame (ya da Avrupa'da bilindiği gibi Project Zero) oyunlarını yeniden yapmak veya port etmek için herhangi bir planı olup olmadığı soruldu. Shibata ise şu cevabı verdi:
 
"Fatal Frame: Maiden of the Black Water, serinin 20. yıl dönümü için düzenlendiğinden, şu anda başka bir remaster planımız yok. Ancak oyunculardan aldığımız olumlu tepkiler beklentilerimizi aştı. Bu yüzden bir sonraki süreçte bunu göz önüne alabiliriz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fatal Frame: Maiden of Black Water Platformlar: Wii U Geliştirici: Tecmo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Korku Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler