Fatal Frame Wii U'nun Ana Karakteri Ortaya Çıktı

14.06.2014 21:47 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi Japon oyun dergisi Famitsu, Wii U'ya özel olarak hazırlanan yeni Fatal Frame oyununu duyurmuştu. Buna karşın Nintendo'nun E3 sunumunda yeni Fatal Frame oyununa yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı. Yine de şurası kesin ki yeni Fatal Frame yolda.
 
     Japonya'da sinemalarda gösterime girecek olan Fatal Frame'in filmine bilet alanlar yeni Fatal Frame oyununun ana karakterini de görme şansı (çok net olmasa da) yakaladılar. Aşağıdaki görselin sağ tarafında filmden bir kare varken, sol taraftaysa oyun serisinin karakterleri bulunmakta. Ortadaki karakter de yeni Fatal Frame oyununun ana karakteri (resmi olarak açıklanmasa da) olacak. İşte bahsedilen görsel:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 4 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 5 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler