Fear Effect Sedna'nın Yapımı Tamamlandı

09.10.2017 01:55 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici Sushee, gerçek zamanlı taktiksel aksiyon oyunu Fear Effect Sedna'nın yapım sürecinin tamamlandığını duyurdu.

   Fear Effect Sedna 2018'in başlarında PS4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.
 
   Sushee, 
 
"Fear Effect Sedna'nın yapımını tamamladığımız için çok heyecanlıyız. Fear Effect Sedna şimdi Kalite Güvencesi için Square Enix'e ve konsol portunu bitirmek için Forever Entertainment'a gidiyor.  
 
Oyunu yaratmayı bitirmiş olabiliriz, ancak bizim işimiz burada bitmiyor. Şu anda test edip oyunu gözden geçiriyoruz ve son bug'ları temizliyoruz. Aynı zamanda konsol sürümleri de bitiyor ve test edilecek. Bu aşamalar bittikten sonra oyunu çıkarabiliriz." 
 
   Ek olarak, 2000 senesinde çıkışını gerçekleştirmiş olan PlayStation oyunu Fear Effect'in remake'i Fear Effect Reinvented da 2018'de gelecek.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 2 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 3 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 4 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler