Fez, Bu Ay İçerisinde PS3, PS4 ve Vita'ya Geliyor

03.03.2014 17:14 Samet Konuksal


    Geçmiş dönemde PC ve Xbox 360'a çıkıp oldukça beğeni kazanan bulmaca oyunu Fez, ilk çıkışından iki sene sonra Sony cephesine geliyor. Son dönemde bağımsız oyun geliştiricilerine desteğini arttıran Sony, Fez'in yapımcısı Polytron ile anlaşmış görünüyor.
 
    Yapılan resmi açıklamaya göre Fez, 25 Mart tarihinde PS3, PS4 ve PS Vita için çıkışını yapacak. Oyunun Sony konsollarındaki sürümü hem Cross-Play, hem de Cross-Buy sistemlerini destekleyecek. Yani oyunu bir kere herhangi bir platformdan satın alırsanız, diğer sürümlerine de erişim sağlamış olacaksınız. Ayrıca PS4 üzerindeki oyunu, Vita'nın ekranından da oynayabileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FEZ Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Polytron Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: 25 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler