Fifa 11 Demo Karşılaştırması (PS3 vs X360)

24.09.2010 22:15 Gökhan Yılmaz

 
      Fifa 11'in iPhone versiyonu da dahil belirlenen tüm platformlara çıkmasına yaklaşık bir hafta kaldı. Oyunun geçtiğimiz günlerde PS3 ve X360 için yayınlanan demosu, oyuncular tarafından hemen denenmeye başlanmıştı. Bu iki farklı platformda oyunun nasıl göründüğünü aşağıdaki resimlerden takip edebilirsiniz.
 
     PlayStation 3 versiyonu ekranın sol üst köşesinde belirtiliyor. Xbox 360 görüntüleri ise ekranın sağ üst köşesindeki simge ile gösteriliyor. En çok göze çarpan fark, PS3'ün Anti-Aliasing eksikliğini gidermek için görüntüleri hafiften bulanıklaştırması olmuş. Gölgelendirme, kontrast ve derinlik farkları için çekilmiş ekran görüntülerine bakarak kendiniz karar verebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 58 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler