Fifa 12 için İlk Resmi Video Yayınlandı

27.05.2011 12:13 Ersin Çakı


 
      EA Sports'un son zamanlardaki en popüler futbol oyunu olan Fifa serilerinin son üyesi Fifa 12 için ilk resmi video yayınlandı.
 
      Dünkü haberimizde duyurduğumuz gibi EA Sports'un Fifa 12 ile ilgili ilk resmi videosu bugün basına verildi. Videoya baktığımızda ikili mücadelelerin ve oyuncu darbelerinin ön plana çıktığını görüyoruz. Daha önce internete sızdırılan Fifa 12 videosunda da özellikle ikili mücadele ve darbe konuları üzerinde sıklıkla durulduğunu görmüştük. Video başlığına baktığımızda ise bize bazı konularda ipucu veriyor. Fifa 12 için eklenen her yeni özellik ayrı videolar ile tanıtılacağa benziyor.
 
     Fifa 12 ile ilgili yeni gelişmeler olduğu zaman sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz. Şimdi sizleri yayınlanan yeni video ile başbaşa bırakıyorum. İyi seyirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 2 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 2 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 3 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 4 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler