Fifa 13, Wii U'ya Bazı Kısıtlamalarla Geliyor

22.10.2012 12:14 Erkut Köse


    İlk önce yayınladığı Wii U görselleri ile gözlerimize bayram ettiren Ea Sports'dan şimdi ise bu görsel kaliteyi baltalayacak bazı kısıtlamalar duyuruldu.
 
    Yapılan açıklamaya göre Fifa 13'ün Wii U versiyonunde First Touch ve Player Impact Engine kullanılmayacak. Böyle olmasının en büyük nedeni olarak ise konsolun daha yeni yeni üzerinde çalışılıyor olması gösteriliyor. Oyunun en temel özelliklerinden olan bu sistemlerin yokluğu, oynanış açısından 1-2 sene öncesi ile benzer düzeyde olacağının sinyallerini veriyor.
 
     Yeni çıkan bir konsola oyun yapmanın zorluklarına değinen ekip, önümüzdeki yıllarda bu durumun düzeleceğini dile getirdi ve yapımın şimdiki haliyle Wii U'da çok akıcı gözüktüğü belirtildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 10 Dk önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 1 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 2 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler