Fight Night Champion'un Çıkış Tarihi Açıklandı

Adriaaaaaannnnnnnn!!!!
27.12.2010 13:12 Ersin Kılıç


     Fight Night serisi yeni oyunu Champion ile büyük bir değişime gidiyor. EA Sports'un yetişkinler için damgasını yiyen ilk oyunu Fight Night: Champion'un çıkış tarihi belli oldu.
 
     PS3 ve Xbox 360 için hazırlanan oyunun çıkış tarihi 1 Mart 2011 olarak açıklandı. Açıklanan bu çıkış tarihi ise oyunun yeni tanıtım videosu ile birlikte geldi. Oyundaki Şampiyon Modu için yayınlanan bu yeni tanıtım videosunun özellikle boks severleri gaza getireceğini söyleyebilirim. Şampiyon modunda diğer oyunlarda olduğu gibi kendi kariyerinizi çizmeniz gerekecek. Ayrıca bu mod özel bir hikayeye de sahip olacak.
 
     Oyunun bu yeni videosunda ayrıca grafiklerin ve dövüş kısımlarının çok iyi olduğu da gözlerden kaçmıyor. Champion Mode için yayınlanan tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fight Night: Champion Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Canada Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler