Fight Night Ekibi Yeni Nesil UFC'ye Odaklandı

Ignite Engine ile grafikler çok daha iyi olacaktır
25.05.2013 10:39 Alkan Adakaner


     Daha önce Yuke's tarafından geliştirilen UFC yani Ultimate Fighting Championship'in artık EA Sports'un ellerine teslim edildiğini Xbox One duyurusunda görmüştük. Xbox One'ın yanı sıra Playstation 4 için de geliştirilen oyun EA'in Ignite Engine adlı yeni nesil oyun motorunu kullanıyor. Oyunun geliştirici ekibi ise Fight Night'ı geliştiren kişilerden oluşuyor. EA'in bu konudaki açıklaması şu şekilde:
 
    "Şu an UFC'yi geliştiren ekibin çok büyük bir kısmı Fight Night'ı geliştiren ekibin elemanlarından oluşuyor. Bu takımımız dövüş sanatları konusunda inanılmaz bir anlayışa sahip, şu an UFC'ye adanmış ve odaklanmış durumdalar."
 
    Fight Night'ın bir geleceğinin mutlaka olduğunu, buna karşın şu an için bütün ekibin UFC'ye yoğunlaştığını da söyleyen EA yetkilileri bu yeni dövüş oyunu konusunda oldukça iddialılar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EA Sports UFC Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler