Final Fantasy 13, PS3 Bundle Gözüktü

Yeni bundle paketin büyük ilgi görmesi bekleniyor.
24.09.2009 12:38 Ersin Kılıç

Final Fantasy serisinin her oyununda olduğu gibi merakla beklenen yeni oyunu Final Fantasy 13 için PS3 Bundle paketi duyuruldu.
 
Oyunun yapımcısı Yoshinori Kitase'nin halen devam etmekte olan Tokyo Game Show 2009 fuarında yaptığı açıklama ile oyunun Japonya'da çıkacak olan PS3 sürümü için bir de bundle paket çıkarılacğı duyuruldu.
 
250 GB HDD ile gelecek olan konsolun üzerinde oyundaki ana karakterimiz olan Lightining'in şeffaf bir resmi bulunuyor. Beyaz renkte çıkacak olan paket sınırlı sayıda üretilecek ve Final Fantasy 13'ün Japonya çıkış tarihi olan 17 Aralıkta piyasaya sürülecek.
 
Ayrıca Final Fantasy serisinin yeni online oyunu FF14 için de TGS 09'da yeni bir video yayınlandı. Bu videoya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler