Final Fantasy 14'ün PS3 Sürümü Ertelendi

Oyunun PC sürümündeki hatalar oyuncuları isyan ettirmişti
10.12.2010 11:03 Alkan Adakaner


     Square Enix'in PC sürümü nedenindeki hatalar nedeniyle özür dilemek zorunda kaldığı MMO oyunu Final Fantasy 14'ün Playstation 3 sürümü ertelendi. Anlaşılan Square Enix, PC sürümündeki hataları tekrarlamak istemiyor.
 
     Oyunun resmi sitesindeki duyuruya göre Mart 2011'de çıkarılması planlanan oyun açıklanmayan bir tarihe ertelendi. Umarız bu erteleme çok uzun bir zaman olmaz.
 
    Square başkanı Yoichi Wada da erteleme dolayısıyla yaptığı açıklamada Playstation 3 sürümünün PC sürümünün basit bir uyarlaması olmasını istemedikleri için böyle bir ertelemeye gittiklerini açıkladı. 
 
    Bu arada oyunun PC sürümünün ücretsiz oynama dönemi de 90 gün uzatıldı. Geliştirici ekip bu oyunda düzeltmeler yapmaya devam edecekmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 7 Dk önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 1 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 3 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler