Final Fantasy 15'in Masrafını Çıkarması için 10 Milyon Adet Satması Gerek

01.04.2016 15:10 Alkan Adakaner


   Square Enix'in uzun süredir üzerinde çalıştığı Final Fantasy 15 tasarım değişiklikleri sebebiyle baştan aşağı yenilenmişti. Playstation 4 ve Xbox One için çıkacak oyun uzun süredir geliştirilmesi sebebiyle çok masraflı olmuş gibi görünüyor.
 
   Oyunun yönetmeni Hajime Tabata'nın açıklamalarına göre Final Fantasy XV toplamda 10 milyon adet satmazsa masraflarını karşılayamayacak. Bunun için de bu oyunun serinin en iyi-hızlı satan oyunu olması şart.
 
   Serinin en çok beğenilen oyunlarından Final Fantasy VII bile akıllı telefon, Steam ve konsollarındaki dijital sürümleriyle 11 milyona ulaşabilmişti. O yüzden Final Fantasy XV'in işi oldukça zor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 6 Saat önce Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 7 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler