Final Fantasy 16 için 18 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

08.06.2023 16:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix tarafından biz oyunculara sunulacak Final Fantasy serisinin yeni oyunu Final Fantasy 16 için yeni oynanış videosu yayınlandı. IGN tarafından yayınlanan 18 dakikalık oynanış görüntüleri içerisinde iki zindan keşfediliyor ve izleyenlere sunuluyor.
 
Final Fantasy 16 yakında geliyor
 
 
 
22 Haziran'da Playstation 5 konsolun için piyasaya sürülecek Final Fantasy 16 belli bir süre boyunca konsol özel oyunu olarak kalması hedefleniyor. Oyunun 6 ay boyunca PS5'e özel olması daha sonra ise PC platformuna gelmesi bekleniyor. Seriyi bir üst seviyeye çıkarmak isteyen yeni oyunla beraber farklı bölgelere doğru atılıyor ve zorlu mücadelelere giriş yapıyoruz.
 
Final Fantasy 16 yapımcısı Naoki Yoshida geçtiğimiz günlerde oyunun PC sürümünün piyasaya sürülmesini görmek istediğini söyledi. Öte yandan oyunun PS5 standart fiyatı 799,00 TL, Deluxe sürümü ise 999,00 TL.
 
18 dakikalık oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XVI Platformlar: PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 6 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 7 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 9 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler