Final Fantasy Karakterleri Mankenliğe Soyundu

04.04.2012 14:14 Ersin Kılıç


     Gün geçmiyor ki oyun sektörü ile ilgili yeni ve ilginç bir haberle daha karşılaşmayalım. Bu sefer ki haberde oyun karakterleri ile moda dünyası bir araya geliyor.
 
     Prada firması 2012 İlkbahar / Yaz kataloğu için Final Fantasy serisinin 25.yılı sebebiyle FF XIII ve XIII-2 karakterlerini kullanmış. Arena Homme+ dergisinin son sayısında Prada'nın bu giysilerini Final Fantasy karakterleri taşıyor.
 
     Video oyunlarının toplum içerisinde her zaman önemli bir yere sahip olduğunu belirten Arena Home+ editörlerinden Max Pearmai, bu öğreleri kullanmanın kendilerini heyecanlandırdığını ve çıkan sonuçtan da oldukça memnun olduklarını belirtmiş. Yoshinori Kitase ise Final Fantasy dünyasının her zaman yaratıcı ve yenilikçi olduğunu belirterek, Prada ile böyle bir çalışma içerisinde oldukları memnuniyeti dile getirmiş.
 



 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 2 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 2 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 4 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler