Final Fantasy Pixel Remaster Serisi Temmuz'dan itibaren Çıkış Yapacak

29.06.2021 09:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix, yakın zamanda duyurulan Final Fantasy Pixel Remaster serisinin Temmuz ayından itibaren sırayla piyasaya sürüleceğini duyurdu. Bu duyuru bir sunum videosunda yapıldı. Ancak bu video şu anda kaldırılmış durumda. Video, Final Fantasy Pixel Remaster serisinin çıkış tarihinden bahseden bir fragmanla sona erdi.
 
PC, iOS ve Android için piyasaya sürülecek olan seri, Final Fantasy, Final Fantasy II, Final Fantasy III, Final Fantasy IV, Final Fantasy V ve Final Fantasy VI'nın yeniden düzenlenmiş versiyonlarından oluşuyor. Altı oyunun karakterleri, ilk oyundan bu yana Final Fantasy serisi üzerinde çalışan Square Enix'ten piksel sanatçısı Kazuko Shibuya tarafından yapıldı. Orijinal versiyonlarını yeniden düzenlenerek oyunlara dahil edildi.
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler