Final Fantasy Serisi 100 milyonu Devirdi

Lightning oldukça beğenilen bir karakterdi, ama Final Fantasy XIII için aynı şeyi söylemek zor
07.06.2011 17:40 Alkan Adakaner


    1987 yılında Square'i batmaktan kurtaran ve RPG dünyasına adını altın harflerle yazdırmak için oyun dünyasına ilk adımını atan Final Fantasy serisi 100 milyondan fazla sattı.  Serinin şimdiye kadar kaç oyunu çıktı sayması zor, fakat özellikle serinin ana oyunları genel olarak büyük beğeni topluyor.
 
     Bu arada Final Fantasy XIII'ün hikayesini kaldığı yerden devam ettirecek olan FF XIII-2'nin 2011 sonunda Japonya'da, 2012 yılının başında da Avrupa ve Amerika'da piyasaya çıkacağı açıklandı.
 
     Son dönemlerde taze kana ihtiyaç duyan ve özellikle Final Fantasy XIII'te hayranlarına beklediğini veremeyen (bkz Final Fantasy XIV fiyaskosu) serinin ömrü umarız daha uzun olur.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler