Final Fantasy Serisinin Yeni Mobil Oyunu Duyuruldu

09.09.2014 23:28 Ömür Gencer


      Oyun dünyasının en bilinen JRPG serilerinden olan Final Fantasy için yeni bir mobil oyun duyuruldu. Final Fantasy: World Wide Words adını alan bu Final Fantasy oyunu serinin diğer oyunlarından oldukça farklı.
 
      Final Fantasy: World Wide Words'de düşmanlarımızla savaşmak için ekranda çıkan kelimeleri en hızlı şekilde yazmaya çalışacağız. Böyle bir oynanışla daha önce Typing of the Dead'de karşılaşmıştık. Yapımda Final Fantasy'nin önceki oyunlarında tanıdığımız karakterler karşımıza çıkacak.
 
      Final Fantasy: World Wide Words'de seviye atlamak ve özel yetenek kullanmak gibi RPG oyunlarının olmazsa olmazları bulunacak. Final Fantasy: World Wide Words 16 Eylül'de Android daha sonraki günlerde de iOS çıkışını yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy: World Wide Words Platformlar: Mobil Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 16 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler