Final Fantasy Type-1 mi Geliyor?

15.03.2015 13:40 Ömür Gencer


       Öncelikle bu haberimizin Final Fantsay Type-0 HD'yi oynamamış oyuncular için büyük bir spoiler niteliği taşıdığını belirtelim.
 
     
       Square Enix,  Final Fantasy Type 0 HD çıkışını yapmadan önce oyuna gizli bir video eklenebileceğini dile getirmişti. Bir Youtube kullanıcısı oyunun sonunda çıkan bu videoyu oyuncularla paylaştı.
 
      Video, görebildiğiniz gibi, Final Fantasy Type-0'nun devam oyununa bir ipucu niteliğinde. Daha önce Square Enix'in Type-1, Type-2, Type-3 adlarının telif haklarını satın aldığını da hatırlatalım. Bahsettiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy Type-0 HD Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 38 Dk önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 1 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 3 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 4 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler