Final Fantasy Type 0'da Grup Saldırıları da Olacak

Final Fantasy Type 0 takım çalışmasının öne çıkacağı bir oyun olacak
21.08.2011 09:42 Alkan Adakaner


      PSP'deki son büyük oyunlardan birisi olan Final Fantasy Type 0 ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Japon Jump dergisi oyundaki grup saldırılar yapabileceğimizi ve bu saldırıların bazılarının adların açıkladı.
 
      Dergideki açıklamaya göre 3 takım elemanınızla birlikte tek bir düşmana saldırı yapabileceksiniz ve bunu birden fazla yapma şansınız olacak.  Bu saldırılardan bazılarının isimleri şu şekilde Straight Flash, Dead Ensemble and Crisis Arrow for Ace, Deuce and Trey. Nine, King and Queen have Hornet, Linear Rush ve Zero Distance Shot.
 
     Eğer düşmanlarınıza daha fazla zarar vermek istiyorsanız Shiva veya Bahamut gibi summon'larınıza seslenebilirsiniz. Bunun sonucunda ise malesef karakterinizi feda etmeniz gerekecek. O nedenle grup saldırılarını tercih etmenizi öneririz.
 
     Final Fantasy Type 0'nun Avrupa ve Amerika çıkış tarihi henüz açıklanmadı, yeni görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy Type 0 Platformlar: PSP Mobil VITA Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3. Çeyrek 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler