Final Fantasy Type 0'ın Yeni Videosu

18.01.2011 16:37 Ersin Kılıç


     Square Enix'in sabah saatlerinde düzenlediği konferans ile Final Fantasy oyunları hakkında da yeni bilgilerin sahibi olduk. Önce Final fantasy 13-2 duyuruldu ve videosu sızdı, daha sonra ise merakla beklenen Final Fantasy versus 13'ün oldukça uzun bir videosu ile karşılaştık. Bugün Fabula Nova'nın bir diğer halkası Agito 13'ün yeni videosu da yayınlandı.
 
     Sabah yaptığımız haberde de belirttiğimiz gibi öncelikle oyunun ismi artık Agito 13 değil. Square yaptığı açıklama ile oyunun yeni isminin Final Fantasy type 0 olduğunu açıklamıştı. İki UMD şeklinde satılacak oyunun törende gösterilen videosu, diğer FF oyunlarında olduğu gibi internete sızdı.
 
    Videoda oyunun FF 12'ye benzer bir havası olduğunu görüyoruz. Ayrıca savaş ve oynanış kısımlarına yer verilen bu videoda Esper (Aeon, Summon)'lara da yer verilmiş. İlerleyen günlerde kaliteli versiyonu yayınlanacak olan oyunun bu yeni tanıtım videosuna  aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy Type 0 Platformlar: PSP Mobil VITA Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3. Çeyrek 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler