Final Fantasy VII-2'ye Hazır Olun!

Final Fantasy VII'yi bitirdiyseniz bu logo sizin için de büyük anlam taşıyor olmalı.
10.06.2011 00:43 Levent Polater

 
    Bazı Final Fantasy'lerin devam yapımlarının olması Final Fantasy VII hayranlarını da harekete geçirdi. Madem remake yapmayacaksınız, o zaman adam akıllı bir devam yapımı yapın diyen hayranlara cevap Final Fantasy XIII-2 ve Final Fantasy VII yapımcısı Yoshinari Kitase'den geldi.
 
    Böyle bir projenin çok büyük bir bütçe gerektirdiğini belirten Kitase, projenin çok uzun sürebileceğini ve yapım aşamasının çok para isteyeceğini söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü:
 
    "Bize fırsatlar sunulursa seve seve ilgileniriz, ama kesinlikle görmemiz, en iyi çalışanı oluşturmamız ve pazara bakıp bizim için durumun uygun olup olmadığını gözlemlememiz gerekecek. Şu anda planımız yok... Belki yapabiliriz."
 
    Geçtiğimiz Mart ayında ise, Square Enix CEO Yoichi Wada, oyunun remake'inin düşünüldüğünü belirtmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler