Final Fantasy VII Remake Intergrade Artık Steam'de

17.06.2022 13:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix, rol yapma aksiyon macera oyunu Final Fantasy VII Remake Intergrade'in PC sürümünün Steam üzerinden yayınlandığını duyurdu. Steam sürümü Steam Deck ile de uyumlu olacak. Final Fantasy VII Remake Intergrade ilk olarak 10 Haziran 2021'de PlayStation 5 için ardından 16 Aralık 2021'de Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Eski SOLDIER ajanı Cloud Strife, Mako enerjisiyle çalışan Midgar şehrine iniyor. Zamana meydan okuyan klasik FINAL FANTASY VII; son teknoloji grafikler, yeni bir savaş sistemi ve Yuffie Kiseragi'yle birlikte ek bir macerayla yeniden doğdu. 
 
Bu oyun ilk olarak 1997'de yayınlanan FINAL FANTASY VII'nin yeniden yapımı. Çok bölümlü serinin ilk oyunu, orijinal oyundaki hikâyeye dayanarak Midgar'dan kaçışa kadar yeni öğeler ekleyerek devam eder. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1462040/FINAL_FANTASY_VII_REMAKE_INTERGRADE/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VII: Remake Platformlar: PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler