Final Fantasy VII: The First Soldier'ın Hizmeti 11 Ocak 2023'te Sonlanıyor

12.10.2022 13:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix, oynaması ücretsiz battle royale oyunu Final Fantasy VII: The First Soldier'ın 11 Ocak 2023'te TSİ 11:00'de hizmetine son verileceğini duyurdu. Shinra Kredileri bugünden itibaren oyun içi mağazadan kaldırıldı ancak kalan Shinra Kredileri hizmet sona erene kadar kullanılabilir. 
 
Ekip bu durum hakkında şunları belirtti: "Size taze ve heyecan verici yeni içerikler sunmak istedik. Bununla beraber düzenli güncellemeler sunmak adına büyük çabalar sarf ettik. Buna rağmen umduğumuz ve hepinizin hak ettiği deneyimi sağlayamadık. Bu nedenle Final Fantasy VII: The First Soldier için hizmeti sonlandırma konusunda son derece zor bir karar verdik. Bu süre zarfında bizi desteklediğiniz için hepinize teşekkür etmek istiyoruz."
 
Final Fantasy VII: The First Soldier, 17 Kasım 2021'de App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için piyasaya sürüldü. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VII The First Soldier Platformlar: Mobil Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler