Final Fantasy VI Sadece 1 Yılda Tamamlandı

07.08.2013 08:14 Alkan Adakaner


     Grafiksel gelişimin hızlı olması çok sayıda oyuncu için büyük önem taşısada her güzelliğin birlikte getirdiği zorluklar da var. Örneğin artık içeriği geniş bir oyun için eğer 400-500 kişi çalışmıyorsa yıllarca beklemek zorunda kalıyoruz. Eskiden ise durum oldukça farklıydı.
 
    Square Enix'ten Yoshinori Kitase'nin açıklamaları da bunu tekrar hatırlamamıza neden oluyor. Kitase, Final Fantasy VI'yı bazı teknik sınırlamalara rağmen sadece 1 yılda, önceden belirlenen bütçeyi aşmadan bitirdiklerini söylüyor.

    SNES için piyasaya çıkan Final Fantasy VI senaryo ve karakter geçişlerindeki zorluklara rağmen geliştirici ekibi yaratıcılıklarıyla başbaşa bırakmış; çünkü teknik konularla fazla ilgilenmek zorunda kalmamışlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VI Platformlar: PS3 Mobil Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 2 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 2 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 2 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 4 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler